Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

GAMESTART 1.1

 

75 iværksættere fra de fire hold deltog i Gamestart den 6. september på Tøystrup Gods i Ryslinge. Formålet med dagen var, at iværksætterne skulle have afklaret deres virksomheds stærke og svage sider og ikke mindst udfordringer ved brug af Væksthjulet.

 

 

 

 

 

Rysling Innovationshøjskole laver film om Boost Sydfyn

Se filmen om Gamestarten på Boost Sydfyn 1.1 med Hanne Raunsmed, deltagere og Peter Kreiner, direktør for NOMA.

 

 

 

 

Link til FOTOGALLERI

 

David Madié, der har udviklet Væksthjulet, præsenterede afklaringsværktøjet og varmede deltagerne op til dagens udfordringscafé. Her skulle hver enkelt deltager afdække udfordringerne i egen virksomhed ved hjælp af Væksthjulet. Lokale erhvervschefer, erhvervskonsulenter fra Udvikling Fyn og Væksthus Syddanmark hjalp deltagerne med Væksthjulet.

 

 

Gamestarten bød også på peptalk af direktør for NOMA, Peter Kreiner og netværk med sidste års boostere. Peter Kreiner gav opskriften på NOMAs succes, der bygger på perfektion, innovation og vedholdenhed, og gav god inspiration til det arbejde, som de nye boostere står overfor.

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden